Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ασθενής βροχή σήμερα Καθαρά Δευτέρα 27/2 στη Χίο


Σήμερα Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017, αναμένονται αρχικά νεφώσεις με βροχές σε όλη τη χώρα, εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το πρωί στη υπόλοιπη βόρεια, και από το απόγευμα στην κεντρική Ελλάδα. Προς το βράδυ βροχοπτώσεις θα εκδηλώνονται μόνο στο νότιο Αιγαίο και στη νότια Πελοπόννησο. Κάποιες λασποβροχές αναμένονται στα κεντρικά και νότια. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς, στην κεντρική από 5 έως 18, στη νότια από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 19, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 8 έως 18, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 18.

Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους 2 έως 4 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος

Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Χίο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 28/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αττική
Στην Αττική αναμένονται αρχικά νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή λασποβροχές, από το απόγευμα όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με σποραδικές βροχές οι οποίες όμως θα σταματήσουν από το πρωί, ενώ και οι νεφώσεις θα υποχωρήσουν σημαντικά από το απόγευμα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου