Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Καπετάνιο, κάτι σου έπεσε! [video]

Το πλήρωμα ενός φέρι ξέχασε να σηκώσει τον καταπέλτη, με αποτέλεσμα ένα SUV να πέσει στη θάλασσα...
Ο λόγος που παίρνουμε το φέρι είναι ότι τα αυτοκίνητα δεν πλέουν στη θάλασσα.

Αυτό το έμαθε από πρώτο χέρι ένα ζευγάρι τουριστών που είδε το νοικιασμένο τζιπ τους να πέφτει από το φέρι στη θάλασσα και να βυθίζεται – ευτυχώς όχι αύτανδρο…

Η Brisbane Times ανάρτησε στο Facebook πλάνα που δείχνουν ένα 4x4 να πέφτει στη θάλασσα κοντά στο νησί Fraser που βρίσκεται στα ανατολικά της Αυστραλίας. Το τζιπ ήταν μέσα στο φέρι Manta Ray του οποίου το πλήρωμα είχε τον καταπέλτη κατεβασμένο ενώ το σκάφος ήταν εν πλω.

Οι τουρίστες δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε και απλά παρακολουθούσαν το τζιπ τους να κυλάει προς το πίσω μέρος του σκάφους και να βουτάει στη θάλασσα. Ακούγονται μάλιστα στο video να λένε ότι όλα τους τα υπάρχοντα είναι μέσα στο αυτοκίνητο, τηλέφωνα, διαβατήρια και τραπεζικές κάρτες και τα τιμαλφή τους.

Ένας γενναίος επιβάτης προσπάθησε να συγκρατήσει το τζιπ με τα χέρια, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν είναι ο Σούπερμαν και το παράτησε.

Ο ιστότοπος της εφημερίδας αναφέρει επίσης ότι κανείς από το πλήρωμα δεν ήταν εκεί κοντά την ώρα του συμβάντος.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο site ότι μέλη του πληρώματος έδειξαν πολύ ενοχλημένα και είπαν στον κόσμο να «ηρεμήσει». Κανείς όμως δεν εξήγησε γιατί ο καταπέλτης ήταν κατεβασμένος ενώ το πλοίο είχε ξανοιχτεί τόσο πολύ.

Συμπέρασμα: Αναλάβετε εσείς να υπενθυμίζετε στους ναύτες να ανεβάσουν τον καταπέλτη όταν το φέρι σαλπάρει.

Α, και μην ξεχνάτε να δένετε το χειρόφρενο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου