Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη έκρηξη κοντά στα δικαστήρια στη Σμύρνη! Πληροφορίες για δύο νεκρούς

Μεγάλη έκρηξη κοντά στα δικαστήρια στη Σμύρνη! Πληροφορίες για δύο νεκρούς
- Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη στην είσοδο του πάρκινγκ που χρησιμοποιούν δικαστές και εισαγγελείς
- Τουλάχιστον 10 οι τραυματίες
- Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Σμύρνης, Ερόλ Αγιλντίζ, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως η επίθεση ήταν του ΡΚΚ


Ισχυρή έκρηξη από παγιδευμένο αυτοκίνητο σημειώθηκε κοντά στα δικαστήρια στη Σμύρνη, με αποτέλεσμα 10 άνθρωποι να τραυματιστούν. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δύο δράστες είναι νεκροί, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με...
την αστυνομία.
Ένας αστυνομικός και ένας υπάλληλος του δικαστηρίου της Σμύρνης σκοτώθηκαν, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται πηγές προσκείμενες στην τουρκική αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.
Ο κυβερνήτης της Σμύρνης, Ερόλ Αγιλντίζ, δήλωσε ότι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μπροστά στο δικαστήριο όπου σημειώθηκε νωρίτερα μια ισχυρή έκρηξη και υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους επιβαίνοντες πριν το όχημα, το οποίο ήταν παγιδευμένο με ποσότητα εκρηκτικών, ανατιναχθεί.
Επιβεβαίωσε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Σμύρνης οι δράστες ήταν οπλισμένοι με ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.
Ακόμη είπε ότι ένα δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο πιστεύεται πως ανήκε στους δράστες της επίθεσης, ανατινάχθηκε από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας που προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Σμύρνης, τα μέχρι στιγμής ευρήματα υποδεικνύουν πως για την επίθεση ευθύνεται το ΡΚΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου