Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πανικός στο λιμάνι στα Μεστά- Το πλοίο έπεσε σε ξέρα και προκλήθηκαν ρήγματα!

Χίος: Πανικός στο λιμάνι - Το πλοίο έπεσε σε ξέρα και προκλήθηκαν ρήγματα!Τρία ρήγματα στη δεξιά πλευρά κάτω από τον ίσαλο γραμμή, έχουν διαπιστώσει οι δύτες στη δεξιά πλευρά του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «Τάλως». Αποβιβάστηκαν τα φορτηγά που μετέφερε...

Τρία ρήγματα στη δεξιά πλευρά κάτω από τον ίσαλο γραμμή, έχουν διαπιστώσει οι δύτες στη δεξιά πλευρά του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «Τάλως», που τη νύχτα, κατά την...
είσοδό του στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο προσέκρουσε σε ξέρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί εισροή υδάτων.

Τα 13 μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο πλοίαρχος του "Τάλως" κατάφερε να δέσει το πλοίο στο λιμάνι και να αποβιβαστούν με απόλυτη ασφάλεια τα 13 φορτηγά οχήματα που μετέφερε.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, τα νερά που μπήκαν μέσα στο πλοίο και αντιμετωπίζονται με τις αντλίες, έχουν κατακλύσει το σημείο ανάμεσα στις δεξαμενές καθαρού νερού και σε μία δεξαμενή καυσίμου.

Από την πρόσκρουση του πλοίου δεν υπήρξε θαλάσσια ρύπανση ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικά συνεργεία αναμένεται να προχωρήσουν σε αποκατάσταση της ζημιάς.

Το πλοίο είναι τύπου ro-ro κατασκευής του 1971 με ελληνική σημαία και πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς, Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Μεστά Χίου Μυτιλήνη, Κυκλάδες και επιστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου