Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Συλλήψεις στη Ρόδο μετά από ανατριχιαστικό βίντεο κυνομαχίας

Συλλήψεις στη Ρόδο μετά από ανατριχιαστικό βίντεο κυνομαχίαςΔύο σκυλιά φαίνονται να αλληλοσπαράσσονται υπό τις επευφημίες ακόμη κι ενός παιδιού

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στη Ρόδο, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει δύο σκυλιά να αλληλοσπαράσσονται πάνω σ’ ένα ιδιωτικό σκάφος.

Το βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα δείχνει ένα μαύρο Πίτμπουλ και ένα...
λευκό Ντόγκο Αρτζεντίνο να παλεύουν άγρια υπό τις επευφημίες ανθρώπων, αλλά κι ενός μικρού παιδιού το οποίο παροτρύνει τον ένα σκύλο να αποτελειώσει τον άλλο! Ορισμένοι από τους παρευρισκομένους ακούγονται να μιλούν σε σπαστά Ελληνικά.

Τελικά οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο Πακιστανών και ενός Ρομά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ το ανατριχιαστικό βίντεο βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελέως Ρόδου.

Η δικηγόρος και αντιπρόεδρος της Φιλοζωϊκής Εταιρίας, Γεωργία Δημέλλη, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, κατήγγειλε ότι οι εθελοντές που αποκάλυψαν τους υπεύθυνους της κυνομαχίας δέχονται απειλές για τη ζωή τους από τον τσιγγάνο και επέρριψε ευθύνες, για τη μη τήρηση των νόμων που προστατεύουν τα κακοποιημένα ζώα, στην Αστυνομία. «Τους έχω πάει τους νόμους, είπε, ωστόσο επιμένουν να τους αγνοούν», είπε.

Επισημαίνεται ότι οι δράστες της κυνομαχίας αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο ένας εκ των δύο Πακιστανών αναμένεται ν’ απελαθεί.
dogfight2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου