Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Μυτιλήνη: Συνελήφθη 72χρονος με πεντέμισι κιλά χασίς και μισό κιλό ηρωίνης

Μυτιλήνη: Συνελήφθη 72χρονος με πεντέμισι κιλά χασίς και μισό κιλό ηρωίνηςΟ 72χρονος δήλωσε ότι συνεργαζόταν στο νησί με μετανάστη αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, επίσης, συνελήφθη

Πεντέμισι κιλά χασίς και μισό κιλό ηρωίνης μετέφερε σήμερα με το πλοίο της γραμμής Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη ένας 72χρονος, κάτοικος Λέσβου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο 72χρονος μετέβη...
αεροπορικώς στην Αθήνα και χθες αργά το απόγευμα μπήκε στο πλοίο της γραμμής, αφήνοντας στο χώρο τον αποσκευών του πλοίου τη βαλίτσα με τις ουσίες. Στη συνέχεια αποχώρησε και σήμερα, νωρίς το πρωί, μετέβη στη Μυτιλήνη αεροπορικώς.

Όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι, εισήλθε σε αυτό και πήρε τη βαλίτσα. Την ώρα που αποβιβαζόταν από το πλοίο, συνελήφθη από στελέχη του τμήματος Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που καιρό τώρα είχαν πληροφορίες για την «εισαγωγή» στο νησί μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Ο 72χρονος,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσε ότι συνεργαζόταν στο νησί με μετανάστη αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, επίσης, συνελήφθη. Και οι δυο οδηγήθηκαν πριν λίγο στον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου