Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Βουτάμε στις καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων στην καρδιά της Αθήνας

Βουτάμε στις καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων στην καρδιά της ΑθήναςΖούμε το αστικό μας καλοκαίρι στις ταράτσες των ξενοδοχείων του κέντρου

Φανταζόσασταν ποτέ ότι παρόλο που βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας θα μπορούσατε να κολυμπήσετε σε καταγάλανα νερά; Κι όμως, όσο ουτοπικό και να ακούγεται οι πισίνες των αθηναϊκών ξενοδοχείων σας δίνουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα στην περίπτωση που έχετε ξεμείνει στην πόλη και θέλετε να δροσιστείτε χωρίς να χρειαστεί να οδηγήσετε χιλιόμετρα για να..
. προσεγγίσετε την πιο κοντινή παραλία.

Έτσι, τώρα που ο υδράργυρος αρχίζει και σκαρφαλώνει στα ύψη οι έξι πισίνες που ακολουθούν ενδείκνυνται για δροσιστικές στιγμές μέσα στο κλεινόν άστυ, αποτελώντας ανακουφιστικές επιλογές και οάσεις δροσιάς που σίγουρα θα αποδειχθούν σωτήριες.

Hilton Athens

hilton new_2_edited

Από τις πιο πολυσύχναστες και luxury πισίνες στο κέντρο της Αθήνας και η ιδανικότερη επιλογή για δροσιστικές βουτιές, όταν «ξεμένουμε» στην πόλη. Η πισίνα του 5* Hilton Athens, η μεγαλύτερη ξενοδοχείου στην καρδιά της πόλης, έχει διαστάσεις 25x15 μ., προσφέρει άνετες ξαπλώστρες και διαθέτει πρόθυμο προσωπικό και οργανωμένες εγκαταστάσεις με όλες τις ανέσεις. Στο χώρο λειτουργεί το Oasis Pool Bar & Grill, όπου απολαμβάνουμε γευστικά πιάτα και δροσιστικά cocktails με φόντο την Ακρόπολη.

Πληροφορίες
Είσοδος: 25 ευρώ/ καθημερινές, 17 ευρώ/ μετά τις 18.00, 40 ευρώ/ σαββατοκύριακα και αργίες
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 08.00- 21.00
Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281000, www.hiltonathens.gr

President Hotel

president_2_edited

Σταθερή αξία στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στον σύγχρονο ταξιδιώτη που έρχεται είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή, αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές μας για την πισίνα του που συναντάται στο roof garden του 21ου ορόφου και αποτελεί πραγματική όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης. Με πανοραμική θέα στην Αθήνα, εκτός από ανακουφιστικές δροσιές κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, απολαμβάνουμε μοναδικά cocktails και γευστικές δημιουργίες στο bar- restaurant Penthouse 21.

Πληροφορίες 
Είσοδος: 20 ευρώ/ καθημερινές, 30 ευρώ/ σαββατοκύριακο *στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας και πετσέτας
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.30-19.00
Λεωφόρος Κηφισίας 43, Αθήνα, τηλ. 210 6989000, http://president.gr

Divani Caravel Hotel

kentriki_divani_3_edited
Μέλος των The Leading Hotels of the World, το Divani Caravel Hotel διαθέτει μια υπαίθρια πισίνα στην ταράτσα του στον 9ο όροφο, προσφέροντάς σας δροσιστικές βουτιές στο κέντρο της πόλης. Σε ένα λιτό και ήρεμο περιβάλλον, θα καταφύγετε όσοι ξεμείνατε στην πόλη το τριήμερο και όντας στην καρδιά της Αθήνας θα απολαύσετε χαλαρές στιγμές. Στο χώρο λειτουργεί pool bar, το οποίο σερβίρει, εκτός από απρόσκοπτη θέα στο λόφο του Λυκαβηττού, δροσερά cocktails και ροφήματα.
Πληροφορίες
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 07.00-21.00, Σάββατο- Κυριακή: 10.00-19.00
Είσοδος: 30 ευρώ/ καθημερινές, 40 ευρώ/ σαββατοκύριακο *στις τιμές περιλαμβάνεται δωρεάν χρήση της σάουνας και του γυμναστηρίου
Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, τηλ. 210 7207000, http://divanicaravelhotel.com


Fresh Hotel


 Στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας, μερικά μόνο λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία Ομονοίας, το Fresh Hotel θα σας ενθουσιάσει με το νεανικό, pop, σύγχρονο και χαρούμενο ντιζάιν, μέσα από το οποίο το Fresh Hotel κερδίζει τον επισκέπτη με τη θετική «διάθεση» και τη «φρεσκάδα» του! Στην ταράτσα μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα, να κάνετε ηλιοθεραπεία στις σεζλόνγκ και να απολαύσετε το αθηναϊκό ηλιοβασίλεμα με ένα κοκτέιλ στο Air Lounge.
Πληροφορίες 
Είσοδος: €20/ έως τις 16.00, €15/ από τις 16.00 κι έπειτα *στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας και πετσέτας καθώς και καφές

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00-19.00 Σοφοκλέους 26, Αθήνα, 210 5248511, www.freshhotel.gr


St George Lycabettus Boutique Hotel


Στον τελευταίο όροφο του St George Lycabettus Boutique Hotel, στην πιο αριστοκρατική περιοχή της Αθήνας, και υπό το άγρυπνο βλέμμα του λόφου του Λυκαβηττού, μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικές βουτιές με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και πανοραμική άποψη της πόλης που φτάνει μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού. Στο χώρο της πισίνας λειτουργεί pool bar απ' όπου μπορείτε να προμηθευτείτε δροσιστικά ροφήματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η πισίνα παραμένει ανοιχτή έως τις 22.00. Τις βουτιές, ωστόσο, τις απολαμβάνετε έως τις 20.00.

Πληροφορίες
Είσοδος: €25/ καθημερινές, €30/ σαββατοκύριακο *στις τιμές περιλαμβάνεται και αναψυκτικό Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 09.00-22.00 Κλεομένους 2, Αθήνα, τηλ. 210 7416000, www.sglycabettus.gr

Radisson Blu Park Hotel


Το Radisson Blu Park Hotel αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικά ταξίδια και βρίσκεται Σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, ακριβώς απέναντι από το Πεδίον του Άρεως, το πλήρως ανακαινισμένο Radisson Blu Park Hotel διαθέτει πισίνα με θέα στο πάρκο και την Ακρόπολη. Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, λοιπόν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί pool bar για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πληροφορίες
Είσοδος: €25/ άτομο *στην τιμή περιλαμβάνονται ξαπλώστρα (εφόσον υπάρχει ελεύθερη), πετσέτα και προσφορά χυμού, αναψυκτικού ή χυμού Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.30-19.00

Πηγή: greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου