Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ηλιοφάνεια με θερμοκρασία έως και 35 βαθμούς στη Χίο

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και πολλή ζέστη, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα. 

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 18 έως 38 και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 17/6 στη Χίο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
28 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αττική
Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη 
Αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και στο Ιόνιο έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου