Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Συγκλονίζει το ξέσπασμα της μητέρας του 30χρονου "δράκου": Ο γιος μου είναι άρρωστος – Ζητάω συγγνώμη από τα θύματα – Μαρτυρία από παρολίγον θύμα του

Συγκλονίζει το ξέσπασμα της μητέρας του 30χρονου `δράκου`: Ο γιος μου είναι άρρωστος – Ζητάω συγγνώμη από τα θύματα – Μαρτυρία από παρολίγον θύμα του- Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του "δράκου" του Αμαρουσίου ζητά συγγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειές τους
- "Το παιδί μου δεν είναι δολοφόνος" λέει συγκλονισμένη
- "Δεν τον δικαιολογώ σε καμία περίπτωση"
- 29χρονη περιγράφει πως τον είχε συναντήσει δυο φορές στην οδό Αγράφων όπου επιχείρησε την τελευταία του επίθεση
- Περιγράφει πως μιλούσε μόνος του και φορούσε κουκούλα για να κρύβει το πρόσωπό του
- Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο γκαράζ όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου
- Τη Δευτέρα οδηγείται ξανά στον ανακριτή για να απολογηθεί


Φωνή σπασμένη. Συγκλονισμένη από το προσωπικό δράμα που ζει. Μια γυναίκα που ο κόσμος της γκρεμίστηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, από τη στιγμή που έμαθε ότι ο 30χρονος γιος της συνελήφθη κατηγορούμενος πως είχε...
επιτεθεί σε έξι γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει.

Η μητέρα του επωνομαζόμενου "δράκου του Αμαρουσίου", του νεαρού άνδρα που είχε έστηνε καρτέρι κυρίως σε υπόγειες διαβάσεις και περίμενε τα θύματά του, "σπάει" μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon "Αποκαλυπτικά". Ζητά επανειλημμένα συγγνώμη από τις γυναίκες που έζησαν τον τρόμο και από τις οικογένειές τους. Το παιδί μου είναι άρρωστο λέει και προσθέτει πως δεν έχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου. Το παιδί μου δεν είναι δράκος όπως τον λένε. Είχε τώρα τελευταία μια σχέση, ένα χρόνο, ενάμιση, ερωτεύτηκε παράφορα μια κοπέλα. Και τον εγκατέλειψε... Της έδινε όλο ευκαιρίες και τελικά ήταν η χαριστική βολή. Χώρισε κι έφυγε. Και στις κοπέλες φαίνεται έβλεπε αυτήν» λέει η γυναίκα.

Όπως είπε, δεν τον έχει δει παρά μια φορά στα κρατητήρια και ήταν σαν χαμένος, σαν να μην ήξερε που βρισκόταν. «Σε εμένα δεν είπε τίποτα. Δεν ήταν αυτό το παιδί μου». Ο 30χρονος είναι ύποπτος και για τη δολοφονία της 69χρονος Ελευθερίας Αγραφιώτου, που βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στην περιοχή όπου δρούσε ο "δράκος". Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (28.05.2016) οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στον τόπο του εγκλήματος για αυτοψία και για να δουν πως θα αντιδράσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φάνηκε να μην γνωρίζει το χώρο.

«Δεν είναι το παιδί μου δολοφόνος. Δεν μπορούσε να σκοτώσει ούτε μυρμηγκάκι» λέει η μητέρα του και εύχεται να μη ζήσει κανείς το δικό της δράμα. «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θέλω να συμβεί αυτό που μου έτυχε εμένα. Έχω χάσει τα λόγια μου, δεν ξέρω τι να πω. Χίλια συγγνώμη, Ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη, χίλιες φορές από τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Ο γιος μου είναι άρρωστος. Φυσικά και δεν τον δικαιολογώ, σε καμία περίπτωση για την πράξη του αλλά είναι άρρωστος, Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε».



ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ

Μαρτυρία σοκ: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον 30χρονο
Τον 30χρονο έχουν αναγνωρίσει ήδη έξι γυναίκες, στις οποίες επιτέθηκε με σκοπό να τους επιτεθεί σεξουαλικά. Ο δράστης έχει παραδεχτεί πως έκανε όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει δηλώσει πως για την επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα έχει μετανιώσει.

Στο φως έρχεται, στο μεταξύ, η μαρτυρία μιας 29χρονης γυναίκας που είχε έχει πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράση. Η συγκεκριμένη γυναίκα μένει στην οδό Αγράφων, όπου έγινε η τελευταία επίθεση του 30χρονου σε βάρος 39χρονης εργαζόμενης στο ΚΕΕΛΠΝΟ το πρωί της περασμένης Τετάρτης (25.05.2016) και η αντίδραση της οποίας είχε ως αποτέλεσμα, τελικά, τη σύλληψη του δράση από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Τον είδα δυο συνεχόμενα βράδια, Κυριακή και Δευτέρα, λίγες μέρες πριν συλληφθεί, εδώ κοντά στο σημείο που έκανε την τελευταία του επίθεση. Είχα βγάλει το σκύλο μου βόλτα ένα βράδυ, κατέβαινε εκείνος το δρόμο. Μου έκανε εντύπωση γιατί φορούσε κουκούλα ενώ έκανε ζέστη. Φορούσε ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα και επίσης μου έκανε εντύπωση γιατί είχε περασμένο κάτι στο χέρι του. Νόμιζα ότι είναι λουρί για σκυλί και έψαχνα το σκύλο μου γιατί ο δικός μου είναι επιθετικός και δεν ήθελα να υπάρξει πρόβλημα όμως δεν έβλεπα σκύλο τριγύρω. Κατάλαβα ότι ήταν περασμένη στο χέρι του η μονωτική ταινία που χρησιμοποιούσε στις επιθέσεις του», λέει στον Alpha η νεαρή γυναίκα.
Περιγράφει πόσο την επηρέασε, γιατί και η ίδια είχε στα 18 της χρόνια πέσει θύμα απόπειρας βιασμού. «Όταν έμαθα ότι ο "δράκος του Αμαρουσίου" χτύπησε στη γειτονιά μου, σοκαρίστηκα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να αλλάξω περιοχή».

Η γυναίκα λέει επίσης πως ο 30χρονος μιλούσε μόνος του όταν τον συνάντησε στο δρόμο. «Τον είδα ακριβώς στην ίδια κατάσταση και τα δυο βράδια. Κατέβαινε τον ίδιο δρόμο και εγώ ήμουν στο ίδιο σημείο. Το ένα από τα δυο βράδια λοιπόν, μιλούσε μόνος του. Μιλούσε γρήγορα δεν μπορούσα να καταλάβω τι λέει. Ήταν ένας άνθρωπος δεν είχε διαύγεια νου, αυτό μπορώ να καταλάβω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου