Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα Σάββατο 23/4 στη Χίο


Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία και από τις βραδινές ώρες σε περιοχές της Στερεάς και της Θράκης, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου 2016. 

Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί από 7 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική, από 11 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 10 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 26 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 24/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Αττική
Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων ή καταιγίδων από τις απογευματινές κυρίως ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου