Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο 16/4 στη Χίο

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου 2016. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Σάββατο 16/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
17 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Κυριακή 17/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 

Αττική
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου