Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Βόρειο Αιγαίο: Πάνω από 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες περιμένουν πλοία για Πειραιά και Καβάλα!

Βόρειο Αιγαίο: Πάνω από 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες περιμένουν πλοία για Πειραιά και Καβάλα!Περίπου 1.000 μετανάστες και πρόσφυγες περισσότεροι από χθες βρίσκονται από το πρωί στα νησιά του βορείου Αιγαίου... πιστοποιημένοι και έτοιμοι να αναχωρήσουν για τον Πειραιά.

Συγκεκριμένα στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο, ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών που είναι πιστοποιημένοι και περιμένουν να αναχωρήσουν για τον Πειραιά ή την Καβάλα φτάνει τα...
6.238 άτομα.

Ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που παραμένει εγκλωβισμένος στη Λέσβο αν και έχει πιστοποιηθεί, σήμερα στις 9 το πρωί ανερχόταν στους 4.067. Όλο το προηγούμενο 24ωρο και μέχρι σήμερα το πρωί ο αριθμός των όσων πιστοποιήθηκαν στο hot spot της Μόριας έφτασε στους 1.127.

Στη Χίο, χθες και μέχρι στις 9 σήμερα το πρωί, πιστοποιήθηκαν 706 πρόσφυγες. Στο νησί έτοιμοι να αναχωρήσουν βρίσκονται αυτή τη στιγμή 1.507 άτομα. Τέλος, στη Σάμο το τελευταίο 24ωρο πιστοποιήθηκαν 223 νεοεισερχόμενοι πρόσφυγες και μετανάστες. Ενώ στο νησί βρίσκονται 664 άτομα έτοιμα να αναχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου