Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μια ισχυρή διοίκηση απέκτησε ο Σύλλογος του Κεράμου

Δημήτρης Τσιαδής
Αξίζουν ένα μπράβο και το θαυμασμό μας οι άνθρωποι που ασχολούνται με τους Συλλόγους, στη σημερινή εποχή που η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει βουλιάξει στα προβλήματα του μνημονίου, που μας έχουν φορτώσει.

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι ο Σύλλογος Κεραμούσων Αττικής. Στις τελευταίες αρχαιρεσίες, η διοίκηση κατάφερε με συντονισμένες προσπάθειες να εντάξει στη νέα διοίκηση ανθρώπους εγνωσμένου κύρους, όπως ο...
πρώην Λιμενάρχης Πειραιώς και αργότερα επόπτης όλων των λιμένων της χώρας σήμερα Ναύαρχος, εν αποστρατεία , του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Τσιαδής και ο επί σειρά ετών πρόεδρος Γιώργος Ζωγράφος του Νικολάου. Τα υπόλοιπα μέλη είναι:

Δώρα Τσιαδή,  που θα παραμείνει πρόεδρος και στη νέα διοίκηση, Μαρία Γεωργαλά γενική γραμματέας, Σταματία Γεωργαλά, Σταύρος Πραντικός, Γιώργος Ζωγράφος του Κυπριανού.

Αναπληρωματικοί, Δημήτρης Τσιαδής του Γεωργίου, Γιάννης Σπύρου του Μιχαήλ και Μαρία Σταυρακάκη.

Εξελεγκτική επιτροπή, Γιώργος Σπυρού του Σ., Ειρήνη Ζωγράφου και Μιχαήλ Τσιαδής.

Στον Παντελή Κουνιάδη που κέρδισε το φλουρί, δόθηκε ως δώρο ταξίδι στη Χίο για δύο άτομα, με δύο διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Κάστρο, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου ΗΡΑΚΛΗΣ TRAVEL.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο Γιώργος Σπύρου. Δύο αποφάσεις που ελήφθησαν είναι να τοποθετηθεί στέγαστρο στο χώρο που διεξάγεται το πανηγύρι του Αγ. Παντελεήμονος και η καθαριότητα του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου