Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η Κεραμούσικη γη την Κυριακή 31/1 θα δεχθεί ένα άξιο τέκνο της, που έφυγε από τη ζωή, τον Δημήτρη Τσιαδή

Δημήτρης Τσιαδής
Ένας υπέροχος Αμανίτης, ο Δημήτρης Τσιαδής, γιός του παπά-Ευθύμη και της πρεσβυτέρας Μαρίας, άφησε την τελευταία του πνοή, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, μετά από ταλαιπωρία από την επάρατο νόσο, σε ηλικά 67 ετών.

Ο Δημήτρης οραματιζόταν μια σπουδαία Αμανή και εργάστηκε γι' αυτό, χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο. Δείγμα γραφής του είναι το έργο του «Εκείνα τα χρόνια…
θυμούμαι», που έγραψε το 2010, ενώ από το 2001 έως το 2007, έγραφε στην τότε εκδιδόμενη εφημερίδα Αμανή τη στήλη τα Κεραμούσικα.

Ο εκλιπών άφησε πίσω του, τη σύζυγό του Ιάσμη τα παιδιά του Μαρία, Ιωάννα και Ευθύμη και εγγόνια. 

Ο Σύλλογος Κεραμούσων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Στο σπίτι του στη Χίο, όπως ήταν η επιθυμία του, άφησε την τελευταία του πνοή ένας χαρισματικός άνθρωπος. Ο Δημήτρης Τσιαδής από την Κέραμο έχασε τη μάχη με την επάρατο βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους οικείους του και όλους όσοι τον γνώρισαν από κοντά.

Ο Σύλλογος Κεραμουσών Χίου «Ο Αγιος Παντελεήμονας» εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τσιαδή αναφέρει ότι ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τη Χίο και βασικά για την Αμανή. Ο Δημήτρης Τσιαδής υπήρξε κατά το παρελθόν πρόεδρος του Εκπολιτιστικού, Εξωραϊστικού Συλλόγου Κεράμου Χίου, ενώ μέχρι το θάνατό του ήταν αντιπρόεδρος της Αριούσιος Α.Ε.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 12.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κεράμου Χίου" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου