Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αίθριος ο καιρός σήμερα Τετάρτη 23/12 στη Χίο

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Τετάρτη 23/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αττική
Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα κυρίως το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με πολύ κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.
 
Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 00 (μηδέν) έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου