Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Και ο "εγκέφαλος" των επιθέσεων πέρασε από την Ελλάδα; - ΒΙΝΤΕΟ

Παρίσι: Και ο `εγκέφαλος` των επιθέσεων πέρασε από την Ελλάδα; - ΒΙΝΤΕΟΣύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, όχι ένας αλλά δύο τρομοκράτες του Παρισιού, είχαν περάσει από την Ελλάδα. Και οι δύο έφτασαν στις 3 Οκτωβριου στη Λερο, με βάρκα, μαζί με αλλους πρόσφυγες και μετανάστες.

Πληροφορές λένε ότι τα ονόματα που αναγράφονταν στα διαβατήριά τους ήταν ψεύτικα. Εκεί, στη Λέρο, καταγραφηκαν και στη συνέχεια ταξίδεψαν στον Πειραιά...

Τα ίχνη του...
πρώτου χάνονται στη Σερβία ενώ τα ίχνη του δεύτερου, στην Κροατια όπου έγινε η τελευταία καταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, από τη Γαλλία αλλά και από την Ελλάδα, στο Ισλαμικό κράτος υπάρχουν εκατοντάδες γνήσια διαβατήρια, τα οποία μπορούν εύκολα να πλαστογραφηθούν, με μια αλλαγή φωτογραφίας.

Πέρασε και ο "εγκέφαλος";

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο παραπάνω άνδρες ήταν οι "καμικάζι" που ανατινάχθηκαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Το ζητούμενο τώρα είναι, να διαπιστωθεί αν και ο μεγάλος "εγκέφαλος" των επιθέσεων στο Παρίσι, είχε περάσει κι εκείνος από την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής οι ελληνικές αρχές λένε ότι δεν έχουν τέτοια πληροφορία.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για να διαπιστωθεί αν όντως πέρασε από την Ελλάδα ο τρομοκράτης, οι ελληνικες αρχες ζητησαν αποτυπωματα και dna των δραστων από το μακελειό στο Παρίσι.

Αυτά τα στοιχεία, θα τα συγκρινουν γενετικό υλικό που είχε βρεθεί σε διαμέρισμα στο σταθμό Λαρίσης γεμάτο με στοιχεία. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήριο τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου