Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αλήθεια ξέρετε ποια είναι τα τρία πιο ερωτικά ζώδια… με διαφορά από όλα τα υπόλοιπα;

Το κάθε ζώδιο έχει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του στοιχεία σε διάφορους τομείς και πάνω κάτω όλοι μας έχουμε και κάποια κρυφά ταλέντα, όσον αφορά τον ερωτικό τομέα...

Ποια είναι όμως τα ζώδια εκείνα που ξεχωρίζουν για την ελκυστικότητα τους και για τον τρόπο που προσελκύουν τον σύντροφο τους;

Ποια ζώδια είναι τα πιο αισθησιακά;... Ο Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μακράν το πιο ερωτικo ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μιας και έχουν κάτι το ακαταμάχητο κυρίως στο βλέμμα τους, ακόμη και όσοι δεν θεωρούνται αντικειμενικά πολύ όμορφοι.

Επιπλέον, τους περιβάλλει ένα μυστήριο, πράγμα που τους κάνει ακόμη πιο ελκυστικούς σε συνδυασμό με τον τρόπο που έχουν, ώστε να προσελκύουν το αντίθετο φύλο.
Σε γενικές γραμμές μπορεί να θεωρούνται άπιστοι, μιας και χάνουν πολύ εύκολα το ενδιαφέρον τους για την γυναίκα που έχουν δίπλα τους, αν και εκείνη δεν έχει πάντα μια άκρως ερωτική διάθεση, αλλά αν καταφέρεις κρατήσεις το ενδιαφέρον τους μπορούν να γίνουν οι πιο πιστοί σύντροφοι.
Απλά άφησε την φαντασία σου ελεύθερη, διάλεξε μαύρα πρoκλητικά εσώρουχα και μην τους πεις ποτέ όχι σε μία πρόσκληση για συνεύρεση.

Ο Λέων

Ο Λέων είναι από τα πιο ελκυστικά ζώδια, όχι όμως και το πρώτο. Τα χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι ηθικός, θερμός αλλά και αισιόδοξος.

Ξέρει πως να διασκεδάζει και το τι πρέπει να κάνει με την σύντροφο του, ή ακόμη και κάποια που μόλις γνώρισε ώστε να περάσει καλά. Δεν θέλει να κάνεις εσύ κάτι το ιδιαίτερο, απλά να του δείξεις ότι αισθάνεσαι έλξη για εκείνον.

Με τις πράξεις, αλλά και την προσοχή που θα σου δείξει θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο κέντρο του δικού του κόσμου. Επίσης, θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα μαζί σου, ακόμη και πράγματα που δεν είχες δοκιμάσει ποτέ ξανά.

Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι είναι αυταρχικός και θέλει να κάνεις ότι πει εκείνος, χωρίς πολλές πολλές πρωτοβουλίες. Φημίζεται ότι έχει το πιο όμορφο χαμόγελο του ζωδιακού κύκλου, κάτι που τον κάνει απίστευτα γοητευτικό.

Αν θέλεις να τον κρατήσεις όμως και να τον κάνεις δικό σου θα πρέπει να τον κολακεύεις και να του τονώνεις το ηθικό, έτσι θα σε λατρέψει!

Ο Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το τρίτο πιο ερωτικό ζώδιο και βασίζεται στο χιούμορ και τον ρομαντισμό του, ώστε να κατακτήσει αυτό που πραγματικά θέλει.
Μιας και είναι από τα πιο ρομαντικά άτομα του ζωδιακού κύκλου, θυμούνται και την παραμικρή λεπτομέρεια για μια γυναίκα που τους ενδιαφέρει, από την ημέρα που την γνώρισαν μέχρι και το πότε τους χαμογέλασες για πρώτη φορά. Και κακά τα ψέματα, αυτό αρέσει σε όλες μας!

Επιπλέον, είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο έpωτας περνάει από το στομάχι και γι’αυτό προσπαθούν να ικανοποιήσουν την σύντροφο τους ακόμη και με τις ξεχωριστές μαγειρικές τους ικανότητες. Εννοείται πως βάζουν όλη τους την τέχνη και στο κρεβάτι!
Βέβαια, από την άλλη πλευρά είναι πολύ κλειστεί χαρακτήρες και δεν είναι
πάντα σε ευχάριστο mood. Αν όμως καταφέρεις να τους ανεβάσεις την ψυχολογία, τότε πραγματικά θα έχεις βρει τον καλύτερο σύντροφο που θα μπορούσες ποτέ να ονειρευτείς!

Πηγή: tvtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου