Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑ! Στοιχεία-φωτιά για το κύκλωμα της κοκαΐνης της Μυκόνου - Νέος κύκλος αποκαλύψεων

Νέος κύκλος αποκαλύψεων ανοίγει για τους «Εσκομπάρ» της Μυκόνου, καθώς ο ανακριτής Σύρου ζήτησε να προσαχθούν εκ νέου ενώπιόν του οι δύο προφυλακισμένοι την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να εξεταστούν βάσει νέων στοιχείων που είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικά γι' αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που...
εξιχνίασε την υπόθεση διαβίβασε στον ανακριτή συμπληρωματική δικογραφία με νέες τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο 34χρονων κατηγορουμένων με VIP «πελάτες» του κυκλώματος. Οι «καυτές» συνομιλίες που έχουν απομαγνητοφωνήσει οι αστυνομικοί λέγεται ότι περιέχουν ονόματα-φωτιά πασίγνωστων Ελλήνων, οι οποίοι ξεσάλωναν στο νησί των ανέμων κάνοντας συνεχή χρήση της «άσπρης σκόνης»!

Οι επικείμενες αποκαλύψεις έχουν σκορπίσει πανικό ανάμεσα στους φανατικούς επισκέπτες της Μυκόνου, που προέρχονται από τα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας και τις ακριβές γειτονιές της Αθήνας, καθώς αγωνιούν για το αν θα περιλαμβάνεται και το δικό τους όνομα στην ογκώδη δικογραφία.

Μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της ανάκρισης των «βαρόνων» του κυκλώματος της Μυκόνου, ο ανακριτής Σύρου αναμένεται να αρχίσει να καλεί για κατάθεση και τους επώνυμους πελάτες τους.

Μεταξύ αυτών φιγουράρουν τα ονόματα μιας διαζευγμένης πρώην εστεμμένης, ενός πασίγνωστου πολιτικού, που μάλιστα στο παρελθόν είχε διατελέσει και υπουργός, ενός στελέχους μεγάλης ΠΑΕ, ενός γνωστού εκδότη, της ιδιοκτήτριας μεγάλου κοσμηματοπωλείου της Αττικής και ενός «μποέμ» ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού πρακτορείου στο κέντρο της Αθήνας!

Ποιοι είναι οι αρχηγοί

Και ενώ η κύρια ανάκριση φέρνει στο φως νέα πρόσωπα που συμμετείχαν στην πολύκροτη υπόθεση ως «πελάτες», στόχος των αστυνομικών που έχουν αναλάβει να προχωρήσουν ως το τέλος την έρευνα είναι να αποκαλύψουν την ταυτότητα των αρχηγών του κυκλώματος, δηλαδή αυτών που τροφοδοτούσαν με κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη και χασίς το παρακλάδι της σπείρας στη Μύκονο, ώστε να τα διοχετεύει στους πελάτες με τα «φουσκωμένα» πορτοφόλια. Ενα άλλο παρακλάδι της έρευνας επικεντρώνεται στον εντοπισμό του σωματεμπόρου που έστελνε στο νησί των ανέμων νεαρές κοπέλες, οι οποίες θέλουν να κάνουν καριέρα στο modelingκαι, για να το πετύχουν, ήταν έτοιμες να ξαπλώσουν σε πολλά κρεβάτια επώνυμων, φυσικά με το αζημίωτο.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες οι οποίοι αναφέρονται στην πρώτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί έχουν ήδη επισημανθεί από τις ανακριτικές Αρχές και αναμένεται στα μέσα του Σεπτεμβρίου να παραλάβουν ταχυδρομικά την κλήση για να καταθέσουν στον ανακριτή. Οσον αφορά τη συμπληρωματική δικογραφία με τις νέες συνομιλίες, οι κλήσεις από τον ανακριτή υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου