Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νέους φοιτητές


Μειωμένες τιμές στα εισιτήριά τους για τους νέους φοιτητές ανακοίνωσαν την Τετάρτη, ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Συγκεκριμένα, 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν για τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές που θα φοιτήσουν προσφέρει η «Hellenic Seaways».

Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά...
στις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου και αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.
Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας, καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.
Με τη σειρά της, η «Blue Star Ferries» παρέχει εκπτώσεις στους νέους φοιτητές και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.
Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα lux. Ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη, το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου