Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Πέφτει λίγο η θερμοκρασία λόγω του αέρα στη Χίο σήμερα Δευτέρα (3/8)

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 23 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου στη Χίο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Αττική
Ηλιοφάνεια με ενισχυμένο μελτέμι, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένηση.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου