Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πέφτει η ένταση του ανέμου από σήμερα Πέμπτη 23/7 στη Χίο

Καλό και ζεστό σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 30 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος

Ηλιοφάνεια προβλέπεται για σήμερα Πέμπτη 23/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από
24 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Αττική
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στην πόλη θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά από τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου