Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Συντάξεις - Capital Control - Κλειστές τράπεζες: Ποια υποκαταστήματα της Alpha Bank θα ανοίξουν για τους συνταξιούχους

Συντάξεις - Capital Control - Κλειστές τράπεζες: Ποια υποκαταστήματα της Alpha Bank θα ανοίξουν για τους συνταξιούχουςΤον κατάλογο των τραπεζών που θα είναι ανοιχτές από αύριο Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή για την καταβολή των συντάξεων στους συνταξιούχους ανακοίνωσε η Alpha Bank. Οχυρώνεται πίσω από το capiltal control η κυβέρνηση και τους δίνει μόνο 120€!

Στη Χίο θα είναι ανοικτά τα υποκαταστήματα της προκυμαίας και της Βλαστού 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ

Όπως νωρίτερα ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, από αύριο Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή θα ανοίξουν...
1000 υποκαταστήματα τραπεζών σε όλη τη χώρα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους εκείνους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ ή χρεωστικές κάρτες.

Και για να μην τους... ταλαιπωρήσουν, οι συνταξιούχοι αυτοί θα πάρουν 120 ευρώ μετρητά αλλά μόνο αυτά και δεν μπορούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα να πάρουν περισσότερα! Επίσης, οι τράπεζες, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο, δεσμεύονται να βγάλουν στους συγκεκριμένους συνταξιούχους κάρτες. Μόνο που αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα...



Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών


- Από την Τετάρτη 1η Ιουλίου, και για τρεις συναπτές μέρες, θα ανοίξουν περί τα χίλια τραπεζικά καταστήματα σε όλη την χώρα για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες.

- Θα μπορούν να παίρνουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνον κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτής.

- Οι τράπεζες δεσμεύονται να εκδώσουν άμεσα χρεωστικές κάρτες ώστε οι συνταξιούχοι να μπορούν να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.

- Ο κατάλογος των τραπεζικών καταστημάτων που θα ανοίξουν την Τετάρτη θα δημοσιοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου