Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Κως: Σκότωσε τον κουνιάδο του με καραμπίνα - Η εισβολή στο πατρικό της γυναίκας του και η τραγωδία!


Κως: Σκότωσε τον κουνιάδο του με καραμπίνα - Η εισβολή στο πατρικό της γυναίκας του και η τραγωδία!- Ο δράστης πυροβόλησε την κλειδαριά του σπιτιού και μπήκε μέσα 
- Οι σκηνές που ακολούθησαν θυμίζουν ταινία θρίλερ...

Οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, απαγγέλθηκαν στον 57χρονο Τ. Α. πατέρα τριών παιδιών από τους δύο πρώτους γάμους του, που πυροβόλησε με...
κυνηγετική καραμπίνα τον 46χρονο Αλβανό, αδελφό της 37χρονης νέας συζύγου του τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Λάμπη της Κω.

Ο 57χρονος, που εργαζόταν στην εφορία του νησιού και έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί, ήλθε σε σύγκρουση με την 37χρονη σύζυγό του, η οποία πήγε στο πατρικό της σπίτι και δεν ανταποκρινόταν στις προσκλήσεις του για επανασύνδεση. Ο δράστης πήγε στο σπίτι της στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ευρισκόμενος, όπως υποστηρίζεται, σε κατάσταση μέθης απαιτούσε με την απειλή της καραμπίνας να του ανοίξουν την πόρτα.

Φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές στην κλειδαριά, να έσπασε την πόρτα και να μπήκε μέσα. Ευρισκόμενος στο εσωτερικό της οικίας έριξε κι άλλες βολές, δύο εκ των οποίων έπληξαν τον 46χρονο αδελφό της συζύγου του στο θώρακα και στη λεκάνη.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του νησιού και εν συνεχεία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, όπου και κατέληξε.  57χρονος που διέφυγε αρχικά της σύλληψης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ζηπάρι της Κω και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου