Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ για την 30η Ιουνίου (ΦΩΤΟ)

Κανονικά θα εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στις 30 Ιουνίου, καθώς με σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ενημερώνει για την αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης. 
Πιο συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της ΠΝΟ αναφέρει τα ακόλουθα:
"Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας μετά τις τελευταίες γνωστές εξελίξεις στην χώρα μας, συνεδρίασε έκτακτα σήμερα, προκειμένου να επανεξετάσει την εξαγγελθείσα απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου της 30ης Ιουνίου 2015.

Μετά από μακρά συζήτηση και αφού λήφθηκε υπόψη η κρισιμότητα των στιγμών και τα όσα διαδραματίζονται στην Χώρα μας, προς δε και η αναστάτωση, η οποία έχει προκληθεί στην ελληνική κοινωνία εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων, αποφάσισε την αναστολή της απεργίας της 30ης Ιουνίου. 
Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι αναστέλλεται ο αγώνας των ναυτεργατών για την επίλυση των οξυμένων και καυτών προβλημάτων για τα οποία και έχει προκηρυχθεί η απεργία μας. Αντίθετα μάλιστα. Τα λάβαρα δεν υποστέλλονται. Οι ναυτεργάτες δεν κιοτεύουν και δεν σκύβουν το κεφάλι", αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου