Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Πώς θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα περιμένουμε λιακάδα σε ολόκληρη τη χώρα με διαυγή και λαμπρό καταγάλανο ουρανό. Το ψήσιμο του οβελία θα γίνει δίχως σταγόνα βροχής και όσοι ψήσεται στην ύπαιθρο δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Το βράδυ ωστόσο το κρύο θα παραμείνει τσουχτερό.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεοι, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ και για λίγο 7 μποφόρ με εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 4 εως 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εως 20 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 10 εως 18 βαθμούς.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 13/4, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Αττική
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Με τι καιρό θα γίνει το ψήσιμο του οβελία σε όλη την Ελλάδα


Στην Πάτρα το Πάσχα θα εορταστεί με ηλιφάνεια και λίγα μόνο σύννεφα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Κέρκυρα που έχει την τιμητική της περιμένουμε λιακάδα με λίγα σύννεφα το μεσημέρι, βορειοδυτικούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Ρόδο περιμένουμε λιακάδα όλη την ημέρα, βορειοδυτικούς ανέμους 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Αλεξανδρούπολη περιμένουμε αίθριο ουρανό, ασθενείς ανέμους 2 με 3 μποφόρ και θερμοκρασία από 9 εως 16 βαθμούς κελσίου.

Στην Πάρο περιμένουμε λιακάδα, βοριάδες 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία απο 12 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Καλαμάτα ηλιόλουστη θα είναι η μέρα του Πάσχα με ασθενείς ανέμου 2 με 3 μποφόρ και θερμοκρασία απο 9 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Αράχωβα θα έχουμε λιακάδα και άπνοια ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Στα Γιάννενα θα έχουμε αίθριο ουρανό με λίγα σύννεφα όμως το μεσημέρι και σχεδόν άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης η Κυριακή του Πάσχα θα είναι ηλιόλουστη με καταγάλανο ουρανό και βορειοδυτικούς ανέμους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Με τι καιρό θα επιστρέψουν οι εκδρομείς τη Δευτέρα του Πάσχα

Περιμένουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά χωρίς όμως φαινόμενα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ και τοπικά εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα απο 5 εως 20 βαθμούς, στα κεντρικά από 6 εως 21εναν βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 11 εως 18 με 19 βαθούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα, με λίγα σύννεφα ίσως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανοιχτά εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λιακάδα με λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου