Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Λένε στους Βρετανούς τουρίστες να έχουν ρευστό σε περίπτωση που κλείσουν τα ΑΤΜ στην Ελλάδα

Λένε στους Βρετανούς τουρίστες να έχουν ρευστό σε περίπτωση που κλείσουν τα ΑΤΜ στην ΕλλάδαΠρόκειται για ένα δημοσίευμα της “Telegraph” με τον τίτλο προειδοποίηση στους ταξιδιώτες υπό τον φόβο οικονομικής κατάρρευσης. 

Μάλιστα διευκρινίζεται ότι η συμβουλή προς τους τουρίστες είναι να έχουν αρκετά χρήματα σε κέρματα και χαρτονομίσματα για να περάσουν μερικές ημέρες σε περίπτωση που κλείσουν τα γκισέ και τα ΑΤΜ των τραπεζών

Το γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο τόνισε ότι είναι καλό να μην βασίζονται μόνο σε κάρτες οι τουρίστες ούτως ή άλλως και όχι πως...
υπάρχει κάποιο άμεσο πρόβλημα όμως το Βρετανικό ΥΠΕΞ όχι απλά συστήνει να έχουν ρευστό συμπληρώνει ότι τα χρήματα πρέπει να είναι αρκετά για τρεις με πέντε ημέρες.

Μάλιστα οι Βρετανοί φροντίζουν να θυμίσουν ότι υπάρχει ήδη το παράδειγμα της Κύπρου με τα κλειστά ΑΤΜ και τους περιορισμούς στις αναλήψεις, ενώ για να ... πείσουν για την ανάγκη να έχουν ρευστό μαζί τους οι Βρετανοί τουρίστες υπάρχει αναφορά στα προβλήματα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εταίρους και δανειστές.

Πηγή Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου