Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Κυκλάδες: Έγδυσαν στο κρεβάτι μαθητή κατά τη διάρκεια της πενταήμερης εκδρομής - Σάλος από τις φωτογραφίες που τράβηξαν στο ξενοδοχείο!

Κυκλάδες: Έγδυσαν στο κρεβάτι μαθητή κατά τη διάρκεια της πενταήμερης εκδρομής - Σάλος από τις φωτογραφίες που τράβηξαν στο ξενοδοχείο!Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, που τίναξε στον αέρα την πενταήμερη εκδρομή, λύνει τη σιωπή του και περιγράφει τα όσα έγιναν μέσα σε μία επιστολή...

Μετανιωμένος φαίνεται να είναι ένας μαθητής που κατηγορήθηκε μαζί με άλλους φίλους του για τις πράξεις τους σε συμμαθητή τους σε σχολική εκδρομή στην Πάτρα. Ο νεαρός μαθητής έστειλε στο cyclades24.gr την παρακάτω επιστολή που έχει γίνει θέμα συζήτησης.

''Απευθυνόμενος σε μια κοινωνία που...
τόσο με μίσησε. Τη κοινωνία της Σύρου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας πω τα παρακάτω: Αναφορικά σε όλα όσα συνέβησαν στη σχολική μου εκδρομή, νιώθω χρέος μου να μιλήσω εφόσον έκανα μια κακόγουστη πλάκα στη πενταήμερη εκδρομή του σχολείου μου. Μια εκδρομή, στην οποία περάσαμε τόσο καλά και νιώθω πως είμαι η αιτία που γκρεμίστηκαν όλα τη τελευταία στιγμή.

Την συγκεκριμένη ιστορία, την ακούω επαναλαμβανόμενα, από διάφορους, και ο καθένας τη λέει με διαφορετική μορφή. Σώπασα αρχικά από φόβο, αλλά νομίζω έκανα μεγάλο κακό στο κοινωνικό μου περίγυρο, και ήρθε η ώρα να μιλήσω. Να πω τα πραγματικά γεγονότα ως έχουν.

Όλα λοιπόν ξεκινούν, όταν είχαμε βγεί Πέμπτη 2 Απριλίου σε ένα ρεμπετάδικο. Οι καθηγητές μας, μας ενημέρωσαν πολλές φορές να προσέχουμε και να μη πίνουμε. Εμείς λοιπόν δεν ακούσαμε. Η ρίζα του κακού ξεκινά από κει. Μεθύσαμε. Στο λεωφορείο ο μαθητής ο οποίος υπέστη «πείραγμα», κατά το γυρισμό στο ξενοδοχείο, ήταν μεθυσμένος, κάνοντας εμετό κατά τη διαδρομή. ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ. Κάτι αντίστοιχο, θα μπορούσε να του προκαλέσει σωματική βλάβη, όπως το να χάσει το φώς του. Αντίστοιχα πριν προλάβουν οι δημοσιογράφοι με τόσο φθόνο να αναρτήσουν το οτιδήποτε, ας σκεφτούν πως δεν απεδείχθη ποτέ κάτι τέτοιο διότι δεν έκανε ποτέ εξετάσεις αίματος.

Όταν λοιπόν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, πήγαμε όλοι στα δωμάτια μας. Κάποιοι κοιμήθηκαν, ενώ άλλοι περιφερόμασταν στους διαδρόμους. Δεν απειλήσαμε το συγκάτοικο του για να μπούμε, απλά κάνοντας βόλτες από δωμάτιο σε δωμάτιο με ξύπνιους μαθητές, μπήκαμε και στο δικό του. Τον βρήκαμε να κοιμάται απ τη μέθη στο κρεβάτι και έτσι απερίσκεπτα του κατεβάσαμε το εσώρουχο (το οποίο ήταν το μόνο το οποίο φορούσε) και του ρίξαμε ένα σαμπουάν μικρό ξενοδοχείου στην ευαίσθητη περιοχή.

Από κει κι έπειτα, τραβήξαμε κάποιες φωτογραφίες, ενώ ήδη είχαν ενημερωθεί οι καθηγητές, φοβηθήκαμε τις συνέπειες, οπότε διεγράφησαν. Οι καθηγητές μας έβρισαν για τη πράξη μας αυτή και μας απείλησαν με αποβολές...
Το να πώ ότι βυθίστηκα σε τύψεις για τη παραπάνω ιστορία, είναι γραφικό. Συγνώμη, στο συμμαθητή μου ο οποίος υπέστη τα παραπάνω κατά τη διάρκεια της μέθης μου.

Συγνώμη, στο πατέρα του παιδιού ο οποίος μεγαλώνει ένα παιδί με αρχές, και αυτό φαίνεται, και τυγχάνει να είναι Ιερέας. Συγνώμη για την ψυχική οδύνη που έχει υποστεί από τα «κατορθώματα» μου. Συγνώμη.''

Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου