Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

To νέο έξυπνο ρολόι της Pebble σπάει όλα τα ρεκόρ στο Kickstarter!

To νέο έξυπνο ρολόι της Pebble σπάει όλα τα ρεκόρ στο Kickstarter!Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της smartwatch, η Pebble επιστρέφει και σπάει κάθε ρεκόρ στο Kickstarter με το νέο της δημιούργημα Pebble Time.

Το νέο smartwatch της εταιρίας διαθέτει έγχρωμη οθόνη τεχνολογίας e-paper και υπόσχεται αυτονομία μίας εβδομάδας με μία φόρτιση.

Σχεδιαστικά είναι κατά...
20% λεπτότερο από το original Pebble, είναι αδιάβροχο και συμβατό με συσκευές Android 4.0+ και iOS 8.

Βλέποντας όλα αυτά δεν ήταν λίγοι αυτοί που αμέσως μετά την ανακοίνωση του project στο Kickstarter έδωσαν αμέσως χρήματα για να μπορέσει το ρολόι να γίνει πραγματικότητα και να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το θέμα είναι ότι το Pebble Time έγινε το πιο γρήγορα χρηματοδοτημένο project στο Kickstarter όλων των εποχών, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε 34 λεπτά (με τον στόχο να ήταν $500.000) ενώ μέχρι τώρα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και απομένουν ακόμα 29 μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης.

Τέλος η τιμή του νέου Peble Time θα είναι $199 όταν κυκλοφορήσει στην αγορά ενώ οι πρώτοι 10.000 backers στο Kickstarter το αγόρασαν $159.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου