Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Νέα εφαρμογή για μοναδικά κολάζ φωτογραφιών από το Instagram

Νέα εφαρμογή για μοναδικά κολάζ φωτογραφιών από το Instagram
Το Instagram κυκλοφόρησε ακόμα μία εφαρμογή για να δώσει στους χρήστες ακόμα περισσότερες επιλογές για τις φωτογραφίες τους. 

Το Layout from Instagram είναι η νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με την οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν κολάζ με τις φωτογραφίες τους επιλέγοντας έως και 9 φωτογραφίες κάθε φορά είτε από τις... φωτογραφίες που έχουν αποθηκευμένες στη συσκευής τους, είτε από τις 30 τελευταίες φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιήσει ή τέλος μέσα από μια λίστα που εντοπίζει αυτόματα όσες φωτογραφίες περιέχουν πρόσωπα.

 
Η νέα εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα διάταξης του κολάζ των φωτογραφιών ανάλογα με τα γούστα κάθε χρήστη, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για μεγέθυνση, αναστροφή, περιστροφή και ανάκλαση των φωτογραφιών για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
Φυσικά η νέα εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, χωρίς να απαιτεί από το χρήστη λογαριασμό στο Instagram ενώ στη συνέχεια μπορεί να αποθηκεύσει την τελική φωτογραφία στη συσκευή ή να την "ανεβάσει" κατευθείαν στα κοινωνικά δίκτυα που θέλει.
 
Τέλος η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές ενώ η έκδοση για Android αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου