Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Έτσι παρέσυρε τα θύματά του ο "δράκος" - παιδεραστής του Περιστερίου

Έτσι παρέσυρε τα θύματά του ο `δράκος` - παιδεραστής του ΠεριστερίουΣυγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική δράση του δράκου παιδεραστή από το Περιστέρι, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω πριν βιάσει μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο “βανάκι” του ένα 13χρονο αγόρι, στην Πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της υπόθεσης που δημοσιοποίησε χθες ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ο 40χρονος παιδεραστής ερχόταν σε επαφή μέσω...
διαδικτύου με τουλάχιστον πέντε ανήλικα αγόρια καθημερινά, ενώ αντίστοιχα ήταν και τα ραντεβού που έκλεινε κάθε εβδομάδα.

Μάλιστα έφθανε στο σημείο να το “παίζει” ο εξομολόγος των παιδιών και να τους γράφει στα διάφορα “δωμάτια επικοινωνίας” (chat rooms) αλλά και σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ότι πολλές φορές φταίνε οι γονείς τους που δεν μπορούν να τα καταλάβουν και ευτυχώς που υπάρχει αυτός ώστε να μπορεί ο κάθε ανήλικος, να “ακουμπά” επάνω του, καθώς καταλάβαινε τα προβλήματα του.

Όπως αποκάλυψε ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, έχουν εντοπίσει στο διαδίκτυο παιδιά, τα οποία ακόμα και την ώρα του μαθήματος συνομιλούσαν με μηνύματα στο διαδίκτυο μέσω smartphone με τον παιδεραστή, ενώ είχαν φθάσει στο σημείο μόλις τελείωναν το σχολείο τους, πρώτο τους μέλημα ήταν να επικοινωνούν με το δράκο που θα τα οδηγούσε στα “ουράνια”, όπως τους έγραφε χαρακτηριστικά.

“Τα θύματα του δράστη είναι εκατοντάδες παιδιά, κυρίως ανήλικα αγόρια, καθώς στο απόγειο της δράσης του είχε φθάσει στο σημείο να έχει πέντε ραντεβού με ανήλικα από 11 έως και 15 ετών την ημέρα. Αρχικά έβγαιναν για γνωριμία και στη συνέχεια για βόλτα με το ειδικά διαμορφωμένο βαν”, είπε χαρακτηριστικά ο Ταξίαρχος για να δείξει το μέγεθος της δράσης του 40χρονου επιχειρηματία παιδεραστή.

Μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ, καθώς φαίνεται πως η δράση του δεν είχε περιοριστεί μόνο στην Ελλάδα, καθώς ερευνώνται συνομιλίες του στο διαδίκτυο με διεθνώς καταζητούμενους παιδεραστές, ενώ στο κινητό του έχουν βρεθεί βίντεο με ανήλικα που έχει τραβήξει ο ίδιος.

Όσο για τον 13χρονο που γλύτωσε το βιασμό στο παρά πέντε από τον 40χρονο, είχε πει εκείνο το απόγευμα στους γονείς του πως θα πήγαινε στην γιαγιά του στην περιοχή του Κορυδαλλού και τελικά βρέθηκε να κάθεται στην θέση του συνοδηγού και να παρακολουθεί εμβρόντητο τη σύλληψη του αδίστακτου παιδεραστή.

Βίασε 14χρονο κορίτσι και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Όπως αποκάλυψε ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, ο 40χρονος δεν είναι άγνωστος στις Αστυνομικές Αρχές, καθώς το 2014 είχε βιάσει μια ανήλικη 14 χρόνων και μάλιστα μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 40χρονος δράκος είχε καταφέρει να παγιδεύσει μέσω του διαδικτύου την ανήλικη κοπέλα, η οποία όμως είχε ψεύτικο προφίλ και εμφανίζονταν ως 16χρονο αγόρι.

Έπειτα από πολυήμερες συζητήσεις ο δράκος κατάφερε να πείσει το παιδί να συναντηθούν, πιστεύοντας όμως πως έχει να κάνει με ένα 16χρονο αγόρι.

Όταν είδε μπροστά του την 14χρονη κοπέλα, φαίνεται να εξαγριώθηκε, παρόλα αυτά την πήγε στο σπίτι του στο Περιστέρι και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε πίσω από το Μίνι Μάρκετ που διατηρεί στην περιοχή την βίασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Ταξίαρχο Μανώλη Σφακιανάκη ο 40χρονος -ίσως γιατί η ανήλικη του είχε πει ψέματα- μετά το βιασμό, την κούρεψε και την εγκατέλειψε να περιφέρεται σοκαρισμένη σε δρόμο του Περιστερίου, όπου και την εντόπισε περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Την υπόθεση τότε είχε αναλάβει το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και είχε σχηματίσει Δικογραφία χωρίς όμως να εκδοθεί από την Δικαιοσύνη ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δράστη παρά το γεγονός ότι είχε αναγνωριστεί από το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου