Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Προσλήψεις στο στρατό – Μετά τη θητεία 2 χρόνια δουλειά!

Δυνατότητα παραμονής στο στράτευμα για τουλάχιστον δύο χρόνια θα έχουν όσοι θέλουν να εργαστούν στις “στρατιωτικές κατασκευαστικές εταιρείες” που φιλοδοξεί να δημιουργήσει το ΥΠΕΘΑ.

Ο Πάνος Καμμένος που από την πρώτη ημέρα μίλησε για επαναλειτουργία των MOMA (Μικτές Ομάδες Μηχανοκίνητης Ανασυγκρότησης), ανακοίνωσε ότι όσοι στρατιώτες θελουν μπορούν να δουλέψουν μετά από την...
ολοκλήρωση της θητείας τους σ΄ αυτές τις εταιρείες.

Σύμφωνα με όσα είπε σε τηλεοπτική του παρέμβαση στην πρωϊνή εκπομπή του Mega, όσοι έχουν τα προσόντα και το επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν για τουλάχστον δύο χρόνια και να πληρώνονται με το μισθό του υπαξιωματικού.

“Δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς μηχανικούς αλλά και σε παιδιά που είναι χειριστές μηχανημάτων και θέλουν να δουλέψουν”, είπε ο Πάνος Καμμένος.

Πρώτα απ΄ όλα βέβαια πρέπει να δημιουργηθούν αυτές οι “χακί κατασκευαστικές εταιρείες” οι οποίες όπως λέει ο Καμμένος θα αναλαμβάνουν έργα στην περιφέρεια τα οποία δεν αναλαμβάνουν ιδιώτες εργολάβοι.

Όσο για τα μηχανήματα που είναι απαραίτητα για την λειτουργία της; Αναμένονται “προσφορές” από τις ΗΠΑ αλλά και από τη Ρωσία, λένε από το υπουργικό επιτελείο.

Ο δρόμος βέβαια για να γίνουν όλα αυτά είναι μακρύς και χρειάζεται ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου