Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Έτσι έπιασαν την 22χρονη Αγγελική στη Σαλαμίνα - Την έκρυβε η μητέρα του ηγετικού μέλους των Πυρήνων Χρήστου Τσάκαλου!

- Μαζί με την Αγγελική Σπυροπούλου οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική και η μητέρα του μέλους των Πυρήνων αλλά και η σύντροφός του
- Η 22χρονη συνελήφθη σήμερα το πρωί σε κοντινό σημείο στην Σαλαμίνα, όπου είχε συλληφθεί η 36χρονη "ταχυδρόμος" του Ξηρού
- Η Αγγελική καταζητείτο μετά την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού τον Ιανουάριο
- Ποιό ψευδώνυμο χρησιμοποιούσε για να κινείται ανετα
- Ποιός ήταν ο ρόλος της Αγγελικής στην οργάνωση


Ζήτημα χρόνου ήταν όπως φαίνεται τελικά η σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου η οποία καταζητείτο από τον...
Ιανουάριο ως συνένοχος του Χριστόδουλου Ξηρού αλλά και των Πυρήνων της Φωτιάς.

Η 22χρονη συνελήφθη στην Σαλαμίνα στο πατρικό του Χρήστου και του Γεράσιμου Τσάκαλου οι οποίοι είναι μέλη των Πυρήνων και κρατουνται στον Κορυδαλλό. Μαζί της συνελήφθησαν και η μητέρα του Τσάκαλου, Αθηνά η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και η αρραβωνιαστικιά του και θα οδηγηθούν όπως και η Αγγελική στον ειδικό εφέτη ανακριτή.

H Αγγελική έχει βάψει τα μαλλιά της καστανά και κατά την μεταγωγή της φορούσε ένα σκουφί το οποίο κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί όταν η αντιτρομοκρατική εισέβαλλε στο σπίτι της μητέρας των αδελφών Τσακαλου και άρχισε να ψάχνει το σπίτι. Η 22χρονη Αγγελική, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθισε σε μια γωνία και τους παρατηρούσε. Την ώρα εκείνη έφτασε και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσακαλου - έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης - η οποία και αμέσως είπε ποιά είναι. Μετά τις έρευνες, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν τις δυο γυναίκες. Η 22χρονη Αγγελική καταζητείτο και η σύντροφος του Τσάκαλου συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία.







Το σπίτι στην οδό Αγίου Χαραλάμπους, στο οποίο συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική δεν ειναι μακριά από το σημείο όπου  είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο η 36χρονη "αγγελιοφόρος" του Χριστόδουλου Ξηρού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αγγελική, εμφανιζόταν με το όνομα, 'Εφη Στατίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά Τσακάλου συνελήφθη έξω από το Εφετείο όπου είχε μεταβεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή με δική της πρωτοβουλία το πρωί για να δώσει κατάθεση υπέρ της 36χρονης "αγγελιοφόρου" που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο.
Ο ειδικός εφέτης ανακριτής δεν της πήρε κατάθεση λόγω φόρτου εργασίας και η Αθηνά Τσακάλου βγαίνοντας από το Εφετείο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με άνδρες της αντιτρομοκρατικής οι οποίοι και την συνέλαβαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου