Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Gadget: To απόλυτο ασύρματο media πληκτορολόγιο

Gadget: To απόλυτο ασύρματο media πληκτορολόγιοΤο Microsoft All in one Media keyboard είναι το ασύρματο πληκτρολόγιο που θα σου λύσει τα χέρια στο σπίτι ή το γραφείο.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο της Microsoft, έχει ενσωματωμένο trackpad για να μπορεί ο χρήστης να το χρησιμοποιεί από τον καναπέ του με την Smart TV του ενώ τα πλήρως παραμετροποιήσιμα πλήκτρα συντόμευσης πολυμέσων, το κάνουν ιδανικό για την προβολή ταινίας.

Το μέγεθός του είναι...
ιδανικό για χρήση εκτός γραφείο, η αίσθηση των πλήκτρων είναι πολύ καλή, ενώ είναι και αρκετά ανθεκτικό σε πτώσεις μιας και η ποιότητα κατασκευής του είναι πάρα πολύ καλή.

Το trackpad του μας πήρε λίγο χρόνο να το συνηθίσουμε τόσο στον τομέα του multitouch όσο και του scroll το οποίο είναι λίγο δύσχρηστο, ενώ και οι ρυθμίσεις του είναι αρκετά περιορισμένες

Από πλευράς αυτονομίας εδώ η Microsft μας τα χάλασε μιας και η διάρκεια της μπαταρία είναι λιγότερη από 1 μήνα λειτουργίας.

Σε γενικές γραμμές το Microsoft All in one Media keyboard είναι σχετικά οικονομική λύση (κοντά στα 40€) για κάποιον χρήστη που θέλει να ελέγχει την τον υπολογιστή του (που έχει σύνδεση στην τηλεόρασή του) ή την smart Tv του χωρίς να μπλέκει με καλώδια και ποντίκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου