Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

«Μυστικό τοπίο» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

«Μυστικό τοπίο» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη
Από 25-28 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής

Το Μέγαρο Μουσικής επιλέγει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για να παρουσιάσει ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι σε τρεις μόνο συναυλίες με τίτλο «Μυστικό τοπίο», την Τετάρτη 25, την Πέμπτη 26 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις 8:30 μ.μ., στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης .

Η προπώληση και για τις τρεις συναυλίες έχει...
ήδη αρχίσει. Το πρόγραμμα έχει τη σφραγίδα της καλλιτεχνικής επιμέλειας της Χιώτικης καταγωγής (από τη μητέρα της) Άλκηστης Πρωτοψάλτη(από τη μητέρα της), την οποία ενέπνευσαν Έλληνες και ξένοι συνθέτες, ανάμεσά τους οι Σούμπερτ, Πιατσόλα και Ρότα αλλά και οι «δικοί μας» Αντύπας, Κραουνάκης, Κορκολής, Ρεμπούτσικα και Σαββόπουλος.

Σε αυτές τις συναυλίες θα συναντήσει για πρώτη φορά τον διακεκριμένο αρχιμουσικό Λουκά Καρυτινό και, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και τη Χορωδία GraduArti (σε διδασκαλία της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη), θα δημιουργήσουν τα δικά τους μυστικά τοπία με καμβά τον ήχο και τη φωνή.

Συμμετέχουν επίσης οι μουσικοί: Κώστας Παπαδούκας (πιάνο), Μανώλης Τόμπρος (ντραμς) και Ορέστης Καραμπαλίκης (κιθάρα). Οργάνωση παραγωγής μουσικού συνόλου: Τώνια Δραγούνη. Mέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου