Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τα επεισόδια στη Σούπερ Λίγκα - Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων εισηγήθηκε ο Κοντονής στον Τσίπρα!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τα επεισόδια στη Σούπερ Λίγκα - Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων εισηγήθηκε ο Κοντονής στον Τσίπρα!- Ο Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα φαινόμενα βίας στους αθλητικούς χώρους
- Η σκέψη του ενισχύθηκε με τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.
- Συναντήθηκε με τον Τσίπρα και εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να ανασταλλούν τα πρωταθλήματα
- Την Τετάρτη το πρωί στις 11.00 το νέο ραντεβού για οριστική απόφαση

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε στις 8.30 μ.μ. με τον Αλέξη Τσίπρα, τη σφοδρή επιθυμία του να ανασταλλούν όλα τα πρωταθλήματα για να...
καταλάβουν όλες οι πλευρές ότι η Κυβέρνηση θέλει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της βίας.

Ο Σταύρος Κοντονής έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον Αλέξη Τσίπρα και στις 11 το πρωί της Τετάρτης θα υπάρξει νέο ραντεβού για την οριστική απόφαση.

Ο Κοντονής άρχισε να σκέφτεται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με πρωταγωνιστές τους προέδρους των "αιωνίων".

Η εισήγηση του Κοντονή είναι για επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων και όχι απλά για αναβολή μίας αγωνιστικής όπως είχε γίνει το περασμένο Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου