Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Βροχερός ο καιρός στη Χίο και σήμερα Τρίτη 24/2 από το απόγευμα

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο, αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας στα ανατολικά ηπειρωτικά, τη Θεσσαλία και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/2, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό κατά τόπους ισχυροί.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου