Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Το WhatsApp έρχεται και στον υπολογιστή!

Το WhatsApp έρχεται και στον υπολογιστή!Ακολουθώντας τα βήματα του Viber, η δημοφιλής εφαρμογή δωρεάν επικοινωνίας, Whatsapp αφού κατέκτησε τα smartphones έρχεται και σε έκδοση για τον υπολογιστή.

Tο Whatsapp ήδη μετρά πάνω από...
700 εκατ. χρήστες μηνιαίως οι οποίοι επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα από την οθόνη του smartphone τους και πλέον μετά από ανακοίνωση της εταιρίας θα μπορούν να κατεβάσουν την ειδική εφαρμογή στον υπολογιστή για να μπορούν να επικοινωνούν ακόμα πιο εύκολα.

Για την ώρα η ειδική εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για τον browser της Google (Chrome) και όσοι θέλουν το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα web.WhatsApp.com από τον Chrome και στη συνέχεια να σκανάρουν τον κωδικό QR που θα τους εμφανιστεί στην οθόνη μέσα από την εφαρμογή Whatsapp στο smartphone τους…

Τέλος η νέα αναβάθμιση του Whatsapp που επιτρέπει το σκανάρισμα του κωδικού QR είναι διαθέσιμη για Android, BlackBerry, Nokia S60 και Windows Phone, ενώ για iOS συσκευές ακόμα δεν είναι γιατί δεν πληροί τους περιορισμούς της πλατφόρμας της Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου