Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Κάλυμνος: ''Πάγωσε'' η ταμίας του σούπερ μάρκετ όταν είδε τι έκρυβε κάτω από το παλτό του - Πανικός στο κέντρο του νησιού!

Κάλυμνος: ''Πάγωσε'' η ταμίας του σούπερ μάρκετ όταν είδε τι έκρυβε κάτω από το παλτό του - Πανικός στο κέντρο του νησιού!Το σούπερ μάρκετ ήταν γεμάτο από κόσμο, που έκανε τα ψώνια για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι...

Όλα έγιναν χθες (23-12-2014) στις 20.00 το βράδυ, όταν άγνωστος άνδρας έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα και κρατώντας κοντόκανη καραμπίνα την οποία είχε κρυμμένη, μπήκε στο...
σούπερ Μάρκετ ΒΙΔΑΛΗ στους Ποταμούς, ζητώντας από την υπάλληλο ταμία να του δώσει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Η υπάλληλος αρχικά αντέδρασε, οπότε ο δράστης εμφάνισε την καραμπίνα και άρχισε να φωνάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπάλληλος έδωσε κάποια χρήματα και ο δράστης απομακρύνθηκε με κατεύθυνση προς το πρώην κτίριο της εφορίας, όπου είχε αφήσει το μοτοποδήλατό του.


Τον ακολούθησαν 2 υπάλληλοι του καταστήματος τους οποίους μόλις αντιλήφθηκε, χρησιμοποίησε την καραμπίνα πυροβολώντας, για να απομακρυνθεί στη συνέχεια. Αμέσως ενημερώθηκε το ΑΤ Καλύμνου άνδρες του οποίου μετέβησαν επιτόπου στο Κατάστημα, ενημερώθηκαν για το συμβάν και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου