Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΦΟΒ κοβει την πίτα του και διοργανώνει τους Μπουναμάδες

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στις 5.30 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου γιορτάζει φέτος 91 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Χίου 1924-2015 και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας στις εγκαταστάσεις του την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 5.30 μ.μ την παραδοσιακή γιορτή των Μπουναμάδων που τελείται ανελλιπώς από το 1956.

Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν από τον Φ.Ο.Β.,...
ο πανελληνιονίκης αθλητής του, Χριστόφορος Μερούσης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης για 2η συνεχή χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου, ο Ταξίαρχος Ιωάννης Παπαπροκοπίου με το αναμνηστικό του Φ.Ο.Β. των 102 χρόνων από τη μάχη του Αίπους για την αγάπη του προς το σωματείο μας και το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στη Χίο στα πρόσωπα των: Μαρία Μανουρά, Ευαγγελία Καλούπη, Ειρήνη Τζούμα και Κωνσταντίνο Μανουρά.

Θα επιδοθούν αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές/τριες: του βόλεϊ Εβελίνα Μαστραντώνη του Παντελή, του μπάσκετ Εμμανουήλ Μιμίδη του Μακάριου, του στίβου Ανδρέα Τσούρο του Γεωργίου και Γεώργιο Στείρο του Σταύρου και στους αθλητές της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Φ.Ο.Β. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων το 2014.

Θα ακουστούν μποναμάδες (έμμετροι σατιρικοί στίχοι) των Ιάκωβου Μπριλή, Δημήτρη Κυριαζή, Δέσποινας Βλυσίδου και "ανώνυμου" φίλου.

Η χορωδία του Φ.Ο.Β. υπό τη διεύθυνση του μουσικού Σταύρου Στείρου θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου