Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Νεολαία η πλειοψηφία στη χοροεσπερίδα της ΟΧΣΑ

Νεολαία ήταν η πλειοψηφία των 300 περίπου ατόμων που βρέθηκαν το προηγούμενο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στην χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής.

Τους ρυθμούς στους οποίους χόρεψαν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έδινε η ορχήστρα του...
Μοσχούρη που ήρθε για το σκοπό αυτό από τη Χίο. Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο "ΕΠΑΥΛΗ", στο Δαφνί Χαϊδαρίου.

Στη μεγάλη προσέλευση συνέβαλε το γεγονός ότι η πρόσκληση είχε μόνο 18 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονταν, εκτός από το πλούσιο μενού, και τα ποτά.

"Η ΟΧΣΑ δεν απέβλεπε να έχει οικονομικό όφελος αλλά στο να δώσει μια ευκαιρία, κυρίως σε νέους, μέλη των Χιώτικων Συλλόγων της Αττικής να διασκεδάσουν", όπως υπογράμμισε στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αργύρης Κοκκινάκης. "Θέλαμε -πρόσθεσε- να δώσουμε μια ευκαιρία για χαμόγελο, τώρα που η διασκέδαση δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητες των περισσοτέρων οικογενειών".

Η βουλευτής Χίου της Νεας Δημοκρατίας Μαρία Σταυρινούδη με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΟΧΣΑ Αργύρη Κοκκινάκη και Κώστα Λυμπουσάκη, αντίστοιχα
Η Έφη Θώδη
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης με την παρέα του
Το τραπέζι της βουλευτή Χίου Μαρίας Σταυρινούδης
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, η βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σταυρινούδη -ο έτερος βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριανταφύλλος, λόγω προσωπικού κωλύμματος έστειλε εκπρόσωπο την Πυργούσενα Γιωργία Κουτσούκου, επίσης, παρέστησαν ο γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Χαϊδαρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Βορέας, η δημοτική σύμβουλος Χαϊδαρίου και γραμματέας του Συλλόγου 'Πυργούσων Αττικής Ειρήνη Λυμπουσάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαϊδαρίου, Ελευθερία Τοκατλίδη και Βαγγέλης Ντηνιακός.

Από τους προέδρους των Χιακών Συλλόγων με παρέες τους παρευρέθηκαν οι, Ζέννη Ελευθεράκη (Ζυφιάς),  Νίκος Κατσαρός (Λεπτόποδα), Κώστας Κουμελάς (Καλλιμασιά), Κέλλυ Λουφάκη (Ολύμποι), Ευάγγελος Μέλης (Δαφνώνας), Αυγουστής Παπατουκάκης (Μεστά), Γιώργος Πλακωτάρης (Θυμιανά), Απόστολος Ρυμικής (Αφροδίσια), Ισίδωρος Σταμούλης (Νεοχώρι),  Γιώργος Χλωρός (Βροντάδος), Σταμάντης Χονδρογιωργάκης (Χαλκειός).   
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου