Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονιστική διαμαρτυρία κατοίκων της Σάμου: Πόσο αίμα πια; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική διαμαρτυρία κατοίκων της Σάμου: Πόσο αίμα πια; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Μία συγκινητική διαμαρτυρία, που παρά το γεγονός ήταν σιωπηλή έχει απίστευτη δύναμη και “ουρλιάζει” στην Πολιτεία και το απόν κοινωνικό κράτος, έκαναν οι κάτοικοι της Σάμου.

Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο ενός 34χρονου κατοίκου του νησιού, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο περιμένοντας μάταια το ασθενοφόρο, οι πολίτες αποφάσισαν να...
πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, βρίσκοντας αυτόν τον ευφυή τρόπο διαμαρτυρίας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ στο νησί τους και χαρακτηρίζουν “θεατρική” την παραίτηση του διοικητή του ΕΚΑΒ.



“Ο χαμός ενός συνανθρώπου μας αντιμετωπίστηκε με τους γνωστούς πολιτικάντικους όρους… Υποσχέσεις, συναντήσεις, αοριστολογίες…Οι πολίτες της Σάμου δεν είμαστε μόνο σοκαρισμένοι…. Δεν νιώθουμε απλά απελπισμένοι….Νιώθουμε αηδία για τους ανευθυνουπεύθυνους καρεκλοκένταυρους της Αθήνας που μας βλέπουν μόνο σα νούμερα στατιστικών”, γράφουν.



Και συνεχίζουν: “Νιώθουμε απελπισία για την εγκατάλειψή μας από το επίσημο κράτος που ΟΦΕΙΛΕΙ αν όχι να διασφαλίζει, τουλάχιστον να ΣΕΒΕΤΑΙ την ανθρώπινη ζωή…. Νιώθουμε θυμό και οργή για όσους μας αντιμετωπίζουν με τόση απαξίωση… Αδιαφορούμε για τις δικαιολογίες, τις συγγνώμες τους, τις υποσχέσεις τους! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι !!!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ!”.

Και αποφάσισαν να δράσουν, με τον τρόπο που θα δείτε στο βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου