Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Λέσβος: Αυτό είναι το νησί που πωλείται προς 800.000€ - Φωτό!

Λέσβος: Αυτό είναι το νησί που πωλείται προς 800.000€ - Φωτό!Ένα ακόμη ελληνικό νησί βγαίνει προς πώληση, με τη σχετική αγγελία να φιγουράρει σε γνωστές ιστοσελίδες που αναζητούν επενδυτές που θα θελήσουν να αγοράσουν έναν «παράδεισο» του Αιγαίου.

Ο λόγος για τη «μικρή Λέσβο», το νησάκι που είναι γνωστό ως Πάμφιλος και το οποίο βρίσκεται απέναντι από το...
χωριό Πάμφιλα και έχει έκταση 65 στρεμμάτων.

ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr

Η γνωστή μεσιτική εταιρεία Vladi Private Islands έβαλε αγγελία για το συγκεκριμένο νησάκι το οποίο έχει τιμή πώλησης τα 800.000 ευρώ. «Είναι ένα πολύ ξεχωριστό νησί. Τα νερά του είναι καθαρά και ήρεμα. Γλυκό νερό μπορεί να εξασφαλιστεί με τη δημιουργία εγκαταστάσεων συλλογής του βρόχινου νερού ή με σύστημα αφαλάτωσης» διευκρινίζει η Σαμπίν Ρόλινγκερ, εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου.

Η νησίδα βρίσκεται απέναντι από το χωριό Πάμφιλα, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων και προς το παρόν δεν κατοικείται. Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται στην αγγελία, μπορεί να εξασφαλιστεί οικοδομική άδεια για τον αγοραστή που θα θελήσει να δημιουργήσει εκεί το εξοχικό του.

ΦΩΤΟ από lesvosnews.net

ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr

Το νησί βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με αυτοκίνητο από τη Μυτιλήνη, δίπλα στην παραλία και περίπου 200 μέτρα μακριά από το μικρό χωριό των Παμφίλων. Η τιμή εκκίνησης που βάζει η αγγελία για την πώληση του νησιού είναι στα 800.000 ευρώ, δηλαδή 12.300 ευρώ ανά στρέμμα ή... 12 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο! Όπως έγραψε η βρετανική Daily Mail, που συνέκρινε τις τιμές με την βρετανική κτηματαγορά, πρόκειται για ευκαιρία, αφού σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις... δυάρι στο Λονδίνο!

Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου