Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η εξομολόγηση της 24χρονης χορεύτριας που βρέθηκε στο στόχαστρο του πιστολέρο

Η εξομολόγηση της 24χρονης χορεύτριας που βρέθηκε στο στόχαστρο του πιστολέροΗ νεαρή κοπέλα περιγράφει τα όσα έγιναν στο club στο Μικρολίμανο

Οι πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Νοεμβρίου θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της 24χρονης χορεύτριας του club στο Μικρολίμανο, την οποία πολιορκούσε ερωτικά ο αλβανός πιστολέρο λίγο πριν ο ίδιος γαζώσει με σφαίρες το μπαρ.

Η Κωνσταντίνα μαζί με τη φίλη της...
ήρθαν τετ α τετ και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με το μακελάρη που από θαύμα δεν σκόρπισε το θάνατο στον Πειραιά.

Η 24χρονη βρισκόταν στο μαγαζί για άλλη μια βραδιά προκειμένου να ψυχαγωγήσει τους πελάτες του νυχτερινού κέντρου με τις χορευτικές της ικανότητες. Όλα κυλούσαν ήρεμα. Το club ήταν γεμάτο, ενώ η Κωνσταντίνα είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση. Η ίδια είχε προσκαλέσει και μια φίλη της για να κάνουν παρέα όση ώρα δεν θα λικνίζονταν στους ρυθμούς της μουσικής. Οι δύο νεαρές κάθονταν σε ένα τραπεζάκι σε μια γωνιά του καταστήματος. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν σχεδόν 3 το πρωί, όταν η γυάλινη πόρτα του καταστήματος άνοιξε και ο Άμπερτ Μπάκο έμπαινε μέσα. Ο 31χρονος πλησίασε τις δύο κοπέλες.

«Ήταν μαζί με δύο ακόμα άτομα. Αρχικά κάθισε σε μικρή απόσταση από μας. Δεν τον γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε στο τραπέζι μας, έκανε νεύμα και παράγγειλε δύο ποτά να μας κεράσει. Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο εργαζόμενο στο club», λέει στο «Πρώτο Θέμα» η Κωνσταντίνα και τονίζει: «Όταν ήρθαν τα ποτά του είπα “ευχαριστώ, αλλά δεν πίνω”. Ξεκίνησε να μας μιλάει –τόσο σε μένα όσο και στη φίλη μου. Δεν του έδινα σημασία. Τον κρατούσε σε απόσταση. Το ίδιο και η φίλη μου, στην οποία μιλούσε περισσότερο. Παρέμεινε στο τραπέζι μας για λίγη ώρα και στη συνέχεια επέστρεψε στους δύο φίλους του. Δεν τσακωθήκαμε μαζί του».

Η ώρα πλησίαζε 4 το πρωί όταν η Κωνσταντίνα σηκώθηκε από το τραπέζι που κάθονταν με τη φίλη της. Ο 31χρονος μπορεί να είχε σταματήσει να ενοχλεί τις δύο κοπέλες με τις απρεπείς προτάσεις του, ωστόσο παρέμεινε σε κοντινή απόσταση από αυτές. «Έπρεπε να ετοιμαστώ για τη δεύτερη εμφάνισή μου. Πήγα σε ένα χώρο που βρίσκεται πίσω από την κουζίνα του καταστήματος για να βάλω τα ρούχα της δουλειάς», δηλώνει η 24χρονη.

Οι δύο φίλοι του 31χρονου Αλβανού προσπαθούσαν να τον πάρουν από το club και να φύγουν. Ο ίδιος έδειχνε ανένδοτος, έως ότου αποφάσισε να φύγει μόνος του και να επιστρέψει με το καλάσνικοφ. Οι σφαίρες του πολυβόλου άρχισαν να γαζώνουν το νυχτερινό κέντρο, τραυματίζοντας 15 άτομα.

Η 24χρονη Κωνσταντίνα και η φίλη της πανικοβλήθηκαν. «Βρισκόμουν στο χώρο που άλλαζα, όταν είδα τη φίλη μου να μπαίνει έντρομη. Μείναμε εκεί. Βγήκαμε όταν τελείωσε το περιστατικό. Ο κόσμος ήταν τρομαγμένος, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη», καταλήγει η Κωνσταντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου