Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Σε κατ΄οίκον περιορισμό για το μακελειό στην Πέτρου Ράλλη ο οδηγός του smart - "Δε θυμάμαι τίποτα για το τροχαίο" ισχυρίζεται



-"Είχα σχέση με την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε" ισχυρίζεται ο οδηγός του smart στην Πέτρου Ράλλη

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ο οδηγός του μοιραίου smart που το πρωί της 15ης Οκτωβρίου σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη. Στο τροχαίο δυστύχημα πέθαναν ακαριαία δύο άνθρωποι ενώ μία μέρα μετά ξεψύχησε και η γυναίκα που είχε ακρωτηριαστεί. "Δε θυμάμαι τίποτα" λέει για το μακελειό ο 27χρονος οδηγός.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και...
νοσηλεύεται απολογήθηκε στους δικαστικούς λειτουργούς ο οδηγός που προκάλεσε το φριχτό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη.

Διαφώνησαν εισαγγελέας και ανακριτής

Μετά την απολογία του 27χρονου υπήρξε διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή και το θέμα παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την οριστική απόφαση.

Εως τότε ο 27χρονος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ θα φρουρείται. Επίσης του απαγορεύτηκε η έξοδος απο τη χώρα και του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.

"Δε θυμάμαι τίποτα" υποστήριξε στην απολογία του ο οδηγός

Ο 27χρονος υποστήριξε στην απολογία του οτι είναι επιληπτικός από τα 16 του χρόνια και πως έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ ήταν συνεπιβάτης μηχανής. Προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από νοσοκομείο.

Το πρόβλημα που δίχασε εισαγγελέα και ανακριτή είναι οτι το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υπεβλήθη στο Τζάνειο δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το εαν είναι επιληπτικός ή όχι και θα χρειαστούν περαιτέρω νευρολογικές εξετάσεις. Μάλιστα μετά από αίτηση του ίδιου του 27χρονου του χορηγείται αντιεπιληπτική αγωγή.

Ο ίδιος πάντως για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα δήλωσε "δε θυμάμαι τίποτα καθώς είχα πάθει επιληπτική κρίση".

Σύμφωνα με πληροφορίες του o 27χρονος κατά την απολογία του υποστήριξε οτι μούδιασε το δεξί του πόδι λόγω της κρίσης που έπαθε με αποτέλεσμα να κολλήσει στο γκάζι και να φύγει αφρενάριστος.

Παραδέχτηκε οτι ήταν λάθος του που είχε δίπλωμα ενώ ήταν επιληπτικός ενώ ζήτησε πάνω από 10 φορές συγγνώμη και είπε "μακάρι να φέρω πίσω τις ζωές που στέρησα".

Δυστυχώς τα θύματά του δεν είναι στη ζωή για να ακούσουν τη συγγνώμη του!

"Είχα σχέση με την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε" ισχυρίζεται ο οδηγός του smart στην Πέτρου Ράλλη

Τραγική ειρωνία; Παιχνίδι της μοίρας; Ο οδηγός του μοιραίου smart που σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη ισχυρίζεται οτι όχι μόνο γνώριζε την 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά το τροχαίο, αλλά οτι στο παρελθόν είχε σχέση μαζί της. Ούτε το πιο ευφάνταστο σενάριο ταινίας τρόμου δε θα μπορούσε να έχει αυτή την εξέλιξη.

"Είχα σχέση με την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε" ισχυρίζεται ο οδηγός του smart

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 27χρονος Μάριαν Έρβις με καταγωγή απο την Αλβανία, ο οδηγός του μοιραίου smart που το πρωί της 15ης Οκτωβρίου σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη, γνώριζε την  24χρονη κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Αυτό το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας το αποκάλυψε ο ίδιος καθώς όταν έμαθε τα ονόματα των νεκρών κατέρρευσε. Αφού συνήλθε είπε πως η 24χρονη ήταν στο παρελθόν το κορίτσι του.

Οι αστυνομικοί πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν στόχος εκδίκησης του 27χρονου η νεαρή γυναίκα, καθώς πράγματι πήγε αφρενάριστος για τουλάχιστον 400 μέτρα με το smart.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου