Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αποποιήθηκε υπεκφεύγοντας των ευθυνών της παρότι έχει εκλεγεί σε καίρια θέση η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου

-Εκ του αποτελέσματος πιστώνεται την πρώτη της μεγάλη πολιτική ήττα, ανίκανη έστω για τα προσχήματα να υπερασπιστεί κάπως τον ευατό της
-Μιλάει για το 2015 και για αποφάσεις που πάρθηκαν, βρισκόμενη όπως φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου 
-Άσε μας κουκλίτσα μου (...κατά το γνωστό άσμα)

Η κακοκαιρία έδειξε περίτρανα πως η Περιφέρεια Αττικής δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την θεομηνία, παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ, γεγονός που πιστώνεται ως αποτυχία για την Ρένα Δούρου.

Παρά τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, φαίνεται πως...
η Περιφέρεια Αττικής, της πολλά υποσχόμενης Ρένας Δούρου, βρέθηκε ανοχύρωτη απέναντι στα πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η κακοκαιρία στο λεκανοπέδιο της Αττικής μπορεί να ήταν εντονότατη, αλλά από το αποτέλεσμα και τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν, φάνηκε ξεκάθαρα πως η Περιφέρεια δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αυτό καθιστά το πρώτο αρνητικό δείγμα γραφής για τη Ρένα Δούρου, η οποία ως Περιφερειάρχης και όχι ως αντιπολίτευση, θα έπρεπε να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να μειωθούν όσο γίνονται τα προβλήματα και οι καταστροφές.

Η κα Δούρου βρέθηκε στην Παλιά Κοκκινιά, όπου το νερό παρέσυρε αυτοκίνητα σαν να ήταν παιχνίδια, ενώ είχαν πλημμυρίσει και πολλά σπίτια και καταστήματα.

Μιλώντας στο δελτίο του Mega η κ. Δούρου αρκέστηκε να δηλώσει πως στον προϋπολογισμό του 2015 αύξησαν τα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα και κάλεσε τους πάντες να δώσουν χρόνο στους εργαζόμενους που προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα και στους πολίτες που, όπως είπε, αντικαθιστούν δημόσιες υπηρεσίες.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως δεν είναι ώρα για κριτική, την ίδια ώρα όμως που οι πολίτες έχασαν τις περιουσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου