Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Έκαναν σεξ μέσα στη θάλασσα και κόλλησαν

Έκαναν σεξ μέσα στη θάλασσα και κόλλησανΠεριπέτεια για δύο ερωτευμένους Ιταλούς

Σε τραγωδία κατέληξε το ερωτικό πάθος ενός ζευγαριού στην Ιταλία. Το ζευγάρι θέλησε να επωφεληθεί την ηλιόλουστη μέρα και πήγε σε μια σχεδόν ερημική παραλία, το Porto San Giorgio.

Ενώ βρίσκονταν στη θάλασσα, ήρθαν λίγο πιο κοντά και κατέληξαν να κάνουν σεξ. Όμως…
κόλλησαν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται την ιταλική εφημερίδα The Local, το ζευγάρι έμεινε για αρκετή ώρα στο νερό μην ξέροντας τι να κάνει.

Κάποια στιγμή μία λουόμενη τούς προσέφερε μια πετσέτα για να τυλιχτούν και να μπορέσουν να βγουν έξω. Μάλιστα, στην παραλία εκλήθη και γιατρός, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και το ζευγάρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του κοντινότερου νοσοκομείου.

Οι γιατροί εκεί έκαναν στη γυναίκα μια ένεση που χρησιμοποιείται για να προκαλέσει διαστολή της μήτρας στις εγκύους και μετά από λίγη ώρα… αποδεσμεύτηκαν ο ένας από τον άλλο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι γιατροί πιστεύουν ότι το ζευγάρι έπεσε «θύμα» ενός σπάνιου φαινομένου, κατά το οποίο ο γυναικείος κόλπος συσπάται σταθερά σε ρυθμούς πιο γρήγορους απ' ό,τι συνήθως, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει το ανδρικό μόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου