Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ζημιές σε 580 ακίνητα και 168 οχήματα σε 25 δήμους από τις πλημμύρες

Ζημιές σε 580 ακίνητα και 168 οχήματα σε 25 δήμους από τις πλημμύρεςΟλοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών στην Αττική από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών από τις πλημμύρες, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και συνολικά έχουν καταγραφεί 580 ακίνητα και 168 οχήματα σε 25 δήμους, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέδωσε χθες το απόγευμα στον...
υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν το απόγευμα στους πληγέντες δήμους, έτσι ώστε να διευκολυνθούν στην άμεση έκδοση του πρώτου έκτακτου βοηθήματος.

Οι δήμοι στους οποίους έχουν καταγραφεί ζημιές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι: Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Αγίας Βαρβάρας, Αθηναίων, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Ασπροπύργου, Αχαρνών, Γαλατσίου, Διονύσου, Δραπετσώνας - Κερατσινίου, Ελευσίνας, Ιλίου, Κορυδαλλού, Μεταμόρφωσης, Μάνδρας, Μεγαρέων, Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδώνας, Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Πειραιά, Περιστερίου, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Χαϊδαρίου και Χαλανδρίου.

Αύριο το υπουργείο Εσωτερικών θα αποστείλει στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα το αίτημα για άμεση αποδέσμευση κονδυλίου ύψους, μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ, ώστε να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου