Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ασθενής βροχή σήμερα Τετάρτη 22/10 στη Χίο

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές στη Δυτική Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014. Το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα ενώ στα δυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ασθενής βροχή προβλέπεται για σήμερα Τετάρτη 22/10 στη Χίο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αττική
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις αρχικά ασθενείς αλλά από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου