Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Bobby pins! Ή αλλιώς 7 καθόλου βαρετοί τρόποι να φορέσεις τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου!

Βobby pins. Ή αλλιώς τσιμπιδάκια μαλλιών.

Εκείνο το μικρό αλλά θαυματουργό αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου και που με μια κίνηση μπορεί να δώσει άλλο twist στην εμφάνισή σου.

Και αν νομίζεις ότι τα τσιμπιδάκια φοριούνται με έναν και μόνο τρόπο είναι γιατί δεν έχεις δει αυτές τις celebrities να τα φοράνε. Αλλά στις δείχνουμε εμείς παρακάτω...

Με bonus ένα video tutorial από την μετρ των μαλλιών, Νικόλα Βιλλιώτη, και μερικά τσιμπιδάκια μαλλιών, διαφορετικά, για να αγοράσεις!

Τσιμπιδάκια στη σειρά!



Κάνε μια βαθιά χωρίστρα στα μαλλιά σου και πιάσε την μεριά της χωρίστρας με τσιμπιδάκια που θα έχεις τοποθετήσει τακτοποιημένα το ένα μετά το άλλο. Για να το πας ένα βήμα παραπέρα όπως η Cara Delevingne επίλεξε τσιμπιδάκια σε παστέλ χρώμα που θα κάνει τέλεια αντίθεση με το έντονο, κόκκινο κραγιόν σου.
Εναλλακτικά, πιάσε ένα χαμηλό σινιόν, στριφογύρισε μια μπροστινή τούφα και τοποθέτησε μαύρα κλασικά τσιμπιδάκια με κάθετη διάθεση όπως είχε κάνει εδώ κατά το παρελθόν η Diane Kruger.

Ακατάστατα!



Η λογική "τοποθετώ τα τσιμπιδάκια στο κεφάλι μου όπως- όπως" είναι τέλεια και πολύ πρακτική και στο κάτω- κάτω δεν προϋποθέτει και κανένα ταλέντο. Go for it, λοιπόν, παίρνοντας παράδειγμα από την Emma Stone και την Julliane Hough!

Πίσω από το αυτί




Αυτή είναι η πιο formal λογική η οποία μπορεί να σε πάει και σε πιο επίσημα events. Απλώς κάνε μια βαθιά χωρίστρα και από την άλλη μεριά φόρεσε τσιμπιδάκια πίσω από το αυτί. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μαλλιά, μπορείς είτε να τα πιάσεις σε ένα πλαϊνό σινιόν είτε να τα αφήσεις κάτω από την μια μεριά όπως είχε κάνει εδώ η Emma Stone.



Και μερικές ιδέες για να βάλεις διαφορετικά τσιμπιδάκια στα μαλλιά! Από αριστερά:
- Τσιμπιδάκια με παστέλ χρώματα, Stradivarius, €2.99
- Τσιμπιδάκι με πράσινο φιόγκο, Fullah Sugah, €3.12
- Πολύχρωμα τσιμπιδάκια, Topshop, €8.00
- Τσιμπιδάκια με λιβελούλες, Asos, €8.00

Video tutorial: Ο Νικόλας Βιλλιώτης σου δείχνει πώς να φορέσεις τσιμπιδάκια στο σινιόν σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου