Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Αίθριος ο καιρός σήμερα Κυριακή 27/7 στη Χίο

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, και καλές καιρικές συνθήκες με αρκετή ζέστη στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου 2014. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Κυριακή 27/7, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

 
Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και παροδικά νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου